+ A MAI MENÜ

Hamarosan újabb
funkciókkal bővülünk!


+ RÓLUNK

Tíz éve indult útjára először az Inertia, az ország első webes szakembereknek szóló közössége.

A leginkább egy blogra hasonlító, közvetlen hangnemű, közösségi elemekkel tűzdelt híroldal viszonylag rövid, de annál eseménydúsabb pályafutása révén olyan projektekkel büszkélkedhet, mint a stock.xchng (SXC), a világ legnagyobb ingyenes stockfotó oldala; a 200 oldalas, világhírű dizájnerek munkáit bemutató Visual Culture 2001 album vagy a Time.Crisis dizájnverseny-sorozat, ahol a játékosoknak nem csak a Photoshop, hanem a rendkívül szűk időkorlát ellen is küzdeniük kellett.

Az Inertia ahogy jött, eltűnt, de működésének pár éve alatt nagyon sokat tanultunk a szakmából és az oldal révén rengeteg barátság született. Tíz évvel az indulás után most újra itt vagyunk, hogy hasznos tartalommal töltsük meg a webet. Meg igazából ezek a figurák is hiányoztak, úgyhogy nem volt más választásunk. Mindenkit várunk szeretettel olvasónak és szerkesztőnek egyaránt!

Jó szórakozást az oldalhoz!
// küldte hp

+ IMPRESSZUM

Szerkesztő:
hp | Hamza Péter

http://hp.d2.hu
Fejlesztők:
Design: hp
Pixelfigurák: TWS, hp
Rendszer: hp


+ KAPCSOLAT

E-mail címünk:

Legyél Te is aktív! Az Inertia közösségi site, sikere Tőled is függ. Fejlesztéséhez mindenféle segítséget szívesen veszünk.


+ KÖVESS MINKET+ FELTÉTELEK

Az Inertiára bármelyik regisztrált felhasználó küldhet tartalmat (híreket, üzeneteket), aki betartja a kulturált viselkedési normákat. A másokkal szembeni agresszív viselkedés, kéretlen reklámozás valamint a közízlést sértő illetve pornográf tartalmak megosztása azonnali kitiltást von maga után.


+ ADATVÉDELEM

Az Inertia bizalmasan kezeli a felhasználók e-mail címeit, harmadik fél számára nem adja ki azokat.

+ BELÉPÉS

Név Jelszó

+ JELSZÓKÜLDÉS

E-mail cím

+ REGISZTRÁCIÓ

Név Jelszó Jelszó ismét E-mail cím A lenti gomb megnyomásával elfogadom a feltételeket.